We are All One

За Нас

Живота се преобръща изведнъж

Когато се събудиш или те събудят започваш да виждаш разни неща – като храната, ценностите в живота, обърканите възприятия с които са те програмирали от училището още…

И започваш да се променяш, първо навиците, принципите, целите.

Разбираш, че чистите мисли, думи и дела водят в една друга посока. Изменяш и начина на хранене, разбирането за храната изобщо се променя и малко по малко започваш да се чувстваш много по-лек.

Незнайните болести и недоволството изчезват. Живота изведнъж става по-весел и лек. Тялото ти се чувства несравнимо по-живо и здраво, което в крайна сметка всеки иска, но не постига. Естествено, всички искаме да се тъпчем с каквото ни попадне и да сме здрави. Е да де, ама не става да ядеш месо пълно с токсини, антибиотици и Е-та, чипс и кашкавал който отдавна не е кашкавал. Въртиш се от ресторанта или магазина до доктора и обратно.

Избираш ТИ! Друг никой не ти избира начина на живот и храната, която приемаш

Искаш да се махне това шкембе, което по магичен път си отгледал – махни тестените с мая – да, толкова е просто. Има варианти със сода или с квас, та дори и хляб от лимец, който е невероятно вкусен и се замесва само с вода. Колко е полезен лимеца, да не говорим.

Не е за всеки и не е небходимо да се налага на всички.

Начина на живот, пътя и целите са личен избор. Имаме приятели които си хапват месце, пийват си алкохол и смятат, че са си ок. После ги удря грипа, постоянно са с течащи носове и са бъкани с какви ли не болести… Но избора си е техен. Лично. 🙂 И не ги съдим. Просто ние избрахме нещо различно.

От края на 2017 година не сме яли месо. Млечните наскоро май ги спряхме също, яйцата хем ни съблазняват, хем някак си не ги ядем. Абе изобщо – странна работа – “И тея са от модерните”

Честно казано в началото беше трудничко!

Нали сме свикнали на лесното и докато се ориентираме какво може да се готви, да се хапват някакви бързи нещица между храненията… Трудно се ориентирахме, та затова и този блог, за такива като нас – първокласници, да могат по-лесно да започнат и да не се отчайват, че виждаш ли няма какво да се яде, ако си вегетарианец или веган.

Има какво, лесно е, вкусно е, протеините се набавят – за тези дето говорят глупостите, че ще си недохранен…

Тялото се нагажда и започва да произвежда всичко необходимо само. Това е доказано научно – нали на науката се вярва в днешни дни. Както и да е, има период в който може да се чувстваш отслабнал, отпаднал, но това минава – трябва да изхвърлиш шлаката, токсините, всички боклуци с които си се тъпкал. Това е положението.

Ако искаш.

Успех!

Мир, Любов и Разбирателство