Детокс Черен дроб - жлъчка
Веган Рецепти

Детокс Черен дроб – жлъчка Билкова смес

Детокс Черен дроб – жлъчка
Билкова смес

Месечна терапия
Детокс Черен дроб – жлъчка

Месечна терапия, препоръчително е да се приема три поредни месеца без прекъсване.

25.00 лв с Безплатна доставка до офис Еконт  в цяла България

Тази смес е резултат от две години, опит и анализ на резултати от лични проби. Ако се заслушаш, билките сами ще ти кажат какво могат да направят за теб 🙂

Ако имате непоносимост към някоя от посочените билки, не приемайте тази смес. Преди употреба се консултирате с вашият личен лекар или специалист по вашето заболяване.

Билките са естествените лекарства на природата и чрез продължителен прием, могат да помогнат да подобрите вашето здраве, значително. Този факт е доказан в продължение на хиляди години.

Сами по себе си обаче, те не са панацея. Само когато са комбинирани с правилен режим на хранене и наистина полезни храни, билките ще имат максимален ефект върху нашето здраве.

При остри кризи, хронични и тежки  заболявания се консултирайте с вашият доктор.

Тази билкова смес се приема по следният начин:

Една супена лъжица с връх, около 4 грама от сместа – се кипва в 400 мл вода и се оставя да ври за 5 минути. След половин час се прецежда и се изпива на три пъти, около 20 минути преди хранене.

Последователно и редовно приемане, без прекъсвания ще доведе до значително изчистване ня черния дроб и подобрение в жлъчната област.

Не приемайте други билки и смеси, добавки докато трае приема на тази смес.

Ако приемате лекарствени продукти, също е най- добре да се консултирате с вашия лекар.

Чаша топла вода с половин лимон сутрин на гладно и един сок от ябълка, морков и стрък целина през деня, ще спомогнат прочистването.

Намаляване на яйца, месо, млечни продукти и постигане на балансирана диета, това са основните фактори при проблеми с черен дроб.

Действие на билките:

Бял трън – антиоксидант

Жълт кантарион – противовъзпалително, противомикробно

Бял равнец – отстранява газове и спазми в стомаха, смущения в черния дроб

Невен – антисептично, противовъзпалително, жлъчегонно

Иглика – Има отхрачващо и диуретично действие, което само по себе си е свързано и с функцийте на черен дроб – жлъчка. Успокоява нервната система.