Веган Работилничка
Веган Рецепти

Веган Работилничка

в пекарна Йоле

Здравейте, ако не сте разбрали, вече две работилнички за чиста и вкусна веган храна се осъществиха в Йоле кафе – пекарна, бившото Кафе Атлас.

Тъй като ние сменихме начина си на живот, навиците си, храната, решихме да сменим и менюто в пекарната, където ще предлагаме все повече, чиста, здравословна, безмесна или както е популярно Веган храна.

Отклонението беше с цел, да обясним, защо намалихме честотата на публикацийте, не сме спрели да готвим, но трябва и да обръщаме внимание на работата си, която все пак ни издържа 🙂 за да можем да публикуваме нашите опит и рецепти, тук.

Също така, работилничките изискват време за подготовка, за да може вие, нашите приятели да сте доволни и реално да придобиете нещо от посещенията си. Освен лист хартия с рецепта и хубав спомен, трябва да ви покажем по възможно най-добрият начин приготовлението на любимата ни храна, за да ви е лесно и в къщи да си го приготвите, когато ви се хапва нещо вкусно.

И така, извиняваме се, за разредените рецепти, но е за добро и ще се стараем да не изоставаме много. А нашата Веган Работилничка се оповестява във Фейса.

Поздрави от Йолето

иии гответе с Любов

Leave a Reply